אני לא יודעת מתי זה קרה, אבל כרובית מטוגנת תפסה לה מקום של כבוד בכל מסעדה בישראל. אז למה שלא נאמץ מתכון זה גם הביתה?
המצרכים:
כרובית מפורקת לפרחים
2 ביצים
מרק עוף
פרורי לחם
מעט קמח
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מבושלים את הכרובית במים עם מלח עד לריכוך.
מכינים בנתיים את פרורי הלחם - מערבבים לתוך פירורי הלחם מלח, פלפל, ומרק עוף
מסננים את הכרובית ומתחילים בהכנה לטיגון: טובלים אותה בקמח, אח"כ בביצה ואז בפרורי לחם.
מטגנים בשמן עמוק, ומוציאים לנייר סופג על מנת להוציא את עודפי השמן.
מומלץ להגיד לצד רוטב צ'ילי מתוק
/ / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / /// / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / /// / / /
/ / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / /// / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / /// / / /
/ / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / /// / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / /// / / /
פוליסמן אולגה